Jan Mostert

OPEN ATELIER GOUDA


 

Het weekend van 11 en 12 april zal Jan deelnemen aan de jaarlijkse kunstroute "Open Atelier Gouda", waarbij meer dan 100 kunstenaars de deuren van hun atelier in de Goudse binnenstad openen voor publiek.

 

 

Jan vertoont werk op verschillende locaties, waaronder het plein van de oude bibliotheek en in zijn atelier Achter de Vismarkt 50. Zie voor meer informatie en routebeschrijving de website van het evenment.

 


DEPARTURES - Firma van Drie


 

 

 Van 11 november t/m 7 december exposeert Jan bij de Firma van Drie in Gouda. Onder de titel "Departures" toont de kunstenaar met name nieuw werk, waaronder reliëf en ruimtelijke sculpturen.

 

De expositie is vrij toegankelijk en vindt plaats in de voormalige steenhouwerij Achter de Kerk 13 in Gouda.
 

 Gedurende de expositie vult Jan de vrijdagavonden met diverse muzikale voorstellingen, waaronder op de avond van de opening (14 november) een optreden van 3qART (muziek en voordracht) en op 21 november vertolkt Jan samen met Jonne Mostert zowel eigen als gecovered repertoire in acoustische sfeer.

 Op vrijdag 28 november nodigt Jan Parinice uit met eigenzinnig Nederlandstalig repertoire, gevolgd door "Johan Draait uit de Hoogte": DJ met een grote vinylcollectie.

 

De expositie wordt geopend door spreker Martijn Junte, hij plaatst Jan's Departures in een context van kunst, geschiedenis en mens-zijn. De inleiding van Martijn Junte en het optreden van 3qART vormen het vertrekpunt van de expositie. Toegang gratis, aanvang 20.30u.

 

Ziet u voor meer informatie de website van de Firma van Drie.


 JAN MOSTERT bij REMBRANDT in Museum Gouda


                                     

Tezamen met het werk van Rembrandt wordt een beeld van Jan Mostert tentoongesteld.

      Speciaal voor de gelegenheid maakte de kunstenaar het beeld “The Cloud” wat gedurende de gehele expositie te bezichtigen is in Museum Gouda.

      Zie voor meer informatie over de expositie "Rembrandt in Zwart-Wit" de website van Museum Gouda www.museumgouda.nl.


 


JAN MOSTERT in de KUNSTCAEMER


 

 

 

 

Jan stelt een selectie van zijn werk te toon in Galerie de Kunstcaemer

aan de Nieuwe Markt 30-31 in Deventer. De expositie is van donderdag t/m

zaterdag geopend van 13.00 tot 17.00 uur. 

 

 

 

 


KUNST in DUIN 2014


 Een indruk van de expositie en het resultaat van het werk van Jan Mostert tijdens festival Kunst in Duin van afgelopen augustus. Voor meer beeldmateriaal zie Foto's.

 

 

 

 


 

 

Jan Mostert | houtmoed@gmail.com